Kompetenceudvikling, A-kassen

Bliv trainee i PROSA

110 medlemmer har indtil videre tilmeldt sig Prosas traineeforløb. 35 af dem har fået job. Er du dimittend, kan du blive vores næste trainee.

Med finansloven 2012 fik PROSA tildelt en pose penge i et projekt, der skal modarbejde arbejdsløshed blandt nyuddannede. Projektets tidsramme er april 2012 til april 2014 og sætter fokus på dimittender og deres jobmuligheder. Dimittenderne bliver trainees, og  PROSA vejleder og formidler kontakter i overgangen mellem endt uddannelse og job.

Fokus på virksomhederne

Michael Tøttrup, ledelseskonsulent i PROSA og projektleder, understreger, at PROSAs primære fokus er at formidle kontakten til de virksomheder, der har relevans for PROSA-medlemmers faglige baggrund.

– Vi samarbejder med et uddannelseshus, der har mange års erfaring med it-branchen og et virkeligt godt netværk. Det er netop det netværk, vi trækker på, når vi forsøger at skabe kontakter mellem dimittender og virksomheder, siger han.

Indtil videre har 35 medlemmer fået ordinære job ud af de 110 tilmeldte. En god portion har været i virksomhedspraktik eller job med løntilskud, mens endnu andre har fået kurser og certificeringer, de kan anvende i deres fremtidige jobsøgninger.

Vil du vide mere?
Har du lyst til at høre mere om traineeforløbet, kan du få yderligere information på www.prosa.dk. Her kan du også finde dato og sted for næste informationsmøde, der vil finde sted i september.