Chiang Mai Bar Camp

Chiang Mai Bar Camp barcampchiangmai.org er en pudsig måde at holde en konference på. Folk skriver titlen på deres foredrag på et stykke papir, og går publikum forbi og stemmer på foredragene.

De foredrag med flest stemmer, bliver afholdt først. Hvis der er tid, puttes foredrag ind med færre stemmer.

Emnerne var meget forskellige: Hvordan starter man en virksomhed baseret på Software as a Service?; Lean for begyndere; Programmering af Arduino; Programmering af Google IO; Konstruktiv tænkning.

Jeg afholdt 4 indlæg: How do we get more women in IT?; GNU Parallel; BitCoins; DNA and computers. Så jeg nåede kun at høre et par andre indlæg.

Konferencen havde arrangeret bespisning – både til frokost og til aften. Aftenen inkluderede nok øl, til at de fleste var halvsnaldrede. Så af en gratis konference var det ikke så ringe endda.

Vi endte op i udkanten af Chiang Mai, hvor der ikke kører taxaer. Der findes heller ikke et centralt nummer, som man kan ringe til for at få en taxa, så vi valgte istedet at køre 3 europæer på en enkelt scooter; ikke så usædvanligt for thaier, men jeg har endnu ikke set det for “faranger”. Jeg tvivler på, at jeg ville have gjort det i ædru tilstand.