Efteruddannelse, Kompetenceudvikling, Uddannelse, Arbejdsmarkedet

Udbygning af dine it-kompetencer – master i it

Snart er der informationsmøder om master i it for højtuddannede og om brobygningsforløbet for datamatikere, der vil opgradere deres kompetencer.

Overvejer du at udbygge dine it-kompetencer på højeste niveau, så er det nu, der er informationsmøder om det kommende udbud af master i it. It-Vest, der er et samarbejde mellem Aalborg Universitet, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet, udbyder master i it til it-professionelle, en deltidsuddannelse, man kan tage sideløbende med arbejdet. Studiestart er til august/september måned. Du kan <link fileadmin user_upload dokumenter prosabladet maj master_i_it.pdf>læse mere om master i it ved It-Vest her.

Der udbydes moduler inden for softwarekonstruktion, organisation og interaktionsdesign og multimedier. <link fileadmin user_upload dokumenter prosabladet maj aktuelt_udbud_e12.pdf>Du kan se det kommende fagudbud her.

It-Vest udbyder også et særligt brobygningsforløb for datamatikere, der giver direkte adgang til at tage en master i it. Dette er en unik mulighed for datamatikere, der giver en opgradering af kompetencerne til højeste niveau. <link fileadmin user_upload dokumenter prosabladet maj brobygning_datamatiker_f12.pdf>Læs mere om brobygningsforløbene her.

Der er informationsmøde om både master i it og brobygningsforløbene for datamatikere:

Torsdag den 26. april 2012 på Aarhus Universitet i Aarhus
Torsdag den 3. maj 2012 på Aalborg Universitet i Aalborg
Tirsdag den 8. maj 2012 på Syddansk Universitet i Kolding

Program og tilmelding til informationsmøderne på www.master-it-vest.dk, hvor du også kan læse mere om uddannelserne.