Kodeænder og Campuscup på ITU: Jeg drømmer om at programmere i en kælder

Rasmus fra ITU studerer Computer Science

Sådan så det ud, da vi var til CampusCup på IT-Universitetet i København. Høj sol, slushice og kodeænder prydede PROSAs stand, da vi talte med de mange it-studerende. Heriblandt Rasmus, som studerer Computer Science

"I gymnasiet elskede jeg latin og ville gerne arbejde med sprog, og så tænkte jeg, at programmeringssprog jo også er et slags sprog? Jeg startede på Computer Science på ITU og fandt ud af, at det ikke var helt det samme - men jeg er virkelig blevet bidt af det!

Det bedste ved studiet er, at du lærer, hvordan en computer fungerer og lærer at udvikle en korrekt software-struktur. Efter studiet vil jeg rigtig gerne sidde og nørde backend i en kælder og lave hardcore programmering.

Jeg blev opmærksom på PROSA, da jeg fandt en brochure i ITU's reception, og jeg tænkte, at det var relevant at blive medlem af en it-specialiseret fagforening. Lige nu bruger jeg PROSAs forsikringsordning med Runa Forsikring, og så vil jeg gerne prøve nogle af de mange it-kurser," siger Rasmus, som i dagens anledning havde trukket i et kodeand-kostume for at deltage i kayak-løbet.

PROSA er fagforeningen for dig, der uddanner dig inden for IT eller tech. Hos os bliver du en del af et stærkt IT-fællesskab og får adgang til gratis kurser og sociale arrangementer. Vi sørger for trygheden i dit studieliv, så du kan fokusere på dit studie.

Læs alle medlemsfordelene her

Se også vores mange it-kurser og arrangementer her