Service fra PROSA

Willis sikrer PROSA/STATs medlemmer en højere pension

Med et udbud af pensionsordningen har Willis sikret en samlet gevinst på over 10 mio. kr. til medlemmerne. Gevinsten svarer til en forhøjelse af pensionsbidraget fra 12,5 til 13,7 procent.

En samlet gevinst på over ti mio. kr. for alle medlemmerne målt over en treårs periode, en højere depotrente i gennemsnitsrente på p.t. 5,0 procent p.a. samt en ratepension i markedsrente, der forventes at give et endnu højere afkast. Det er bl.a. disse fordele, PROSAS/STATs 900 medlemmer har opnået, efter at PROSA/STAT den 1. marts 2006 skiftede leverandør til SEB Pension.

- Som uafhængig rådgiver er vores målsætning at skabe de bedste forudsætninger for, at vores kunder får den højeste pension og de mest optimale forsikringsbetingelser. Det sikrer vi netop ved at være uafhængige af forsikrings- og pensionsselskaberne, siger pensionsmægler i Willis, Søren Lauridsen.

Leverandørskiftet skete efter rådgivning fra Willis, der foretog et udbud af pensionsordningen i 2005. Udbuddet sammenlignede tilbud fra fem forskellige pensionsleverandører herunder den tidligere leverandør Danica.
- Specielt for meget store pensionsordninger, er der mulighed for at opnå særlige vilkår og rabatter, idet pensionsselskaberne spidser blyanten en ekstra gang, når de er i konkurrence om kunden, forklarer Søren Lauridsen.
Medlemmerne kan derfor læne sig tilbage og nyde en bedre pensionsordning, idet PROSA/STAT sammen med Willis løbende vil sørge for at optimere pensionsordningen.

Mulighed for personlig uvildig rådgivning
Ud over de højere økonomiske gevinster betyder samarbejdet med Willis desuden, at medlemmerne har mulighed for at få personlig uvildig rådgivning af en mægler fra Willis.

It-medarbejdere i staten er spredt over hele landet, og den personlige rådgivning vil foregå på PROSAs afdelingskontorer i København, Odense og Århus. Efter behov vil der også være mulighed for personlig rådgivning i Aalborg.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for et møde, kan det være en god idé at kontakte Willis først. I mange tilfælde kan du få svar på dit spørgsmål over telefonen. Du har også mulighed for at få supplerende oplysninger om forsikrings- og pensionsforholdet på www.willis.dk/prosa.

grafik

Du kan også booke et møde med din Willis-mægler elektronisk på www.willis.dk.

Sådan gør du:
1. Vælg "Willis Login" (venstre menuside)
2. Vælg "Willis Bookning af pensionsmøde" (nederst på siden)
3. Indtast brugernavn "prokbh", "proodense" eller "proårhus" afhængig af, om du ønsker mødet i København, Odense eller Århus.
4. Indtast adgangskoden "prosa"
5. Vælg mødedato og tidspunkt (husk at "fylde op" fra bunden eller vælg et tidspunkt lige før eller efter et andet møde)

Fakta om Willis
- Danmarks største forsikringsmægler
- En af verdens 3 største forsikringsmæglere
- Rådgiver om både skadesforsikring samt liv- og pensionsforsikring
- Over 330 medarbejdere og ca. 120 godkendte forsikringsmæglere i Danmark
- Administrerer forsikrings- og pensionsindbetalinger i Danmark for mere end 6 mia. kr.
- Globalt mere end 15.400 medarbejdere, der er repræsenteret i over 100 lande.
- Administrerer globalt forsikrings- og pensionsindbetalinger for mere end 30 mia. USD.
- Hovedsæde i London og på børsen i New York

Fakta om SEB Pension
- Skandinaviska Enskilda Banken AB (SEB) er grundlagt i Sverige i 1856 af familien Wallenberg.
- SEB er Danmarks fjerdestørste pensionsselskab med over 300.000 forsikrede.
- I Danmark beskæftiger SEB næsten 900 ansatte inden for pension, bank, børshandel og betalingskort m.v.
- Banken har mere end 20.000 medarbejdere i over 20 lande og råder over 700 milliarder DKK under Asset Management, heraf ca. 100 milliarder i Danmark.
- Dækning ved kritisk sygdom er placeret i Codan Care, idet SEB Pension ved købet af Codan´s pensionsselskab har forpligtet sig til ikke at etablere denne forsikring