Se billederne fra årets Folkemøde

Lars Løkke

Deep fakes, ShIT bingo og 30 timers arbejdsuge var nogle af de temaer, som var under lup, da PROSA deltog i årets Folkemøde. Se billederne her.

Sidste weekend drog en håndfuld PROSA-ambassadører til Solskinsøen for at debattere alt fra it til fremtidens arbejdsliv.

Med ombord var blandt andet næstformand Curt Kjærsgaard Raavig, der deltog i debatterne ”Fremtidens arbejdsliv med Ai ” og ”Den mest fanbare vej til 30-timers arbejdsuge”, som blev afholdt i samarbejde med bl.a. Teknisk Landsforbund, Cevea, Panzerglass og 3F.

 

PROSAs forbundssekretær Amanda modererede flere arrangementer – heriblandt en debat om deepfakes sammen med Johanne Schmidt-Nielsen, generalsekretær i Red og Maibritt Berlau, generalsekretær i Sex & Samfund

PROSAs engagerede aktivister faciliterede de tre workshops: ”Beskyt dig selv online”, ”ShIT bingo” og ”online repair”, hvor deltagerne fik praktiske værktøjer til at navigere i den digitale verden og blandt andet lærte at skille en bærbar computer ad – og samle den igen.

Sidst men ikke mindst fik PROSAs ikoniske kodeand minglet diverse politikere – heriblandt udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen og Digitaliserings – og ligestillingsminister Marie Bjerre.

Vi takker for et godt Folkemøde fyldt med inspirerende snakke og højt humør. Se et recap af weekenden herunder og få et indblik i vores aktiviteter på Instagram her